
Sommerens slager - nytes best på grønt fint gress, med sol og blå himmel over... (oppdatert - med oppskriften til sandwichen, courtesy of Elisabeth):
"2 skiver godt brød (Gjerne noe fransk surdeigs-basert brød).
Ristes eller brunes lett i stekepanne
Smør på smør. (Valgfritt, men smaksmessig å foretrekke…)
Ta en moden avocado og smør på brødskivene. Legg skiver med gode tomater på den ene + noen ringer rødløk
Litt salt + pepper
Klapp sammen
-Veldig godt!"
3 comments:
Hehe. Og "noen" har nå bidratt med sin første oppskrift. Eller var det den andre? ;-)
Ikke overrasket over at du var først ute med fin oppskrift. Jeg må bare hmm...finne ut hvilke jeg har som er gode og velprøvde ;-) Ja, du kan vel si at det er ditt bidrag nummer to, siden sommersandwichen jo er en Elisabeth-oppskrift…hehe.
Oppdaterer og legger ved en ordrett beskrivelse av denne også - håper det er ok? :-)
Helt OK! Dette er jo veldig godt, og må helt klart være med her.
Opprinnelig var dette noe som sto på menyen til Cappuccino, den hyggelige kafeen i Kirkeristen (bak domkirken). Brukte mye penger der før jeg fant ut at det ikke akkurat var noen heksekunst å lage dette hjemme heller!
Post a Comment