Wednesday, February 01, 2006

Fiskebollepasta

Fiskeboller og pasta høres kanskje ikke all verden ut, men dette er faktisk veldig godt!

Ingredienser
1 finstrimlet purre
1 liten finhakket løk
1 finhakket syrlig eple
1-2 ss margarin
1 1/2 ss karri
1 boks hermetiske tomater
2 ss tomatpuré
1 terning fiskebuljong
1 1/2 dl vann
2 dl crème fraîche
1/2 ts oregano
2 fedd hvitløk
1 boks fiskeboller, i terninger
Persille


Fres purre, løk og eple i margarin og karri. Tilsett tomater, tomatpuré, buljong og vann. Kok under lokk i 15-20 minutter.

Rør inn crème fraîche, oregano og hvitløk. Tilsett fiskebollene og la dem bli gjennomvarme. Ha i finhakket persille rett før servering.

Server med pasta (tagliatelle).

No comments: