tag:blogger.com,1999:blog-16679695.post1704846439904238893..comments2024-02-16T22:04:58.430+00:00Comments on Mat for Mons: Cookies m/pistasjnøtter og hvit sjokoladeElisabethhttp://www.blogger.com/profile/08194712526711684584noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-16679695.post-32649851684071775202007-02-11T17:00:00.000+00:002007-02-11T17:00:00.000+00:00"Sjokolade", ja. Der sa du det. Ikke for det. Hvis..."Sjokolade", ja. Der sa du det. <BR/><BR/>Ikke for det. Hvis man blander sjokoladepelletsene fra Pals i forholdet 2 mørke:1 hvit i munnen er resultatet meget tilfredsstillende. <BR/><BR/>Hvor på kjøkkenet er småkakehjørnet? <BR/><BR/>;-)Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/08194712526711684584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16679695.post-66072472755376480382007-02-11T15:19:00.000+00:002007-02-11T15:19:00.000+00:00Ah, men da har vi omtrent samme forhold til hvit "...Ah, men da har vi omtrent samme forhold til hvit "sjokolade". Tror jeg skal prøve meg på en mørkere variant av disse neste gang jeg er i småkakehjørnet :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16679695.post-52725468478403665482007-02-11T12:00:00.000+00:002007-02-11T12:00:00.000+00:00Det er jeg ganske sikker på at hadde fungert helt ...Det er jeg ganske sikker på at hadde fungert helt utmerket. Faktisk tror jeg de hadde blitt enda bedre med helt mørk sjokolade. Pistasjnøttsmaken kommer veldig tydelig fram i disse kjeksene, og jeg innbiller meg at den kler mørk sjokolade bedre enn lys.<BR/><BR/>Er egentlig ingen stor fan av hvit sjokolade, selv om det selvsagt sklir ned hvis jeg får det servert. Haha.<BR/><BR/>Men kjeksene var veldig gode. Og det er ikke spesielt mange igjen nå ...Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/08194712526711684584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16679695.post-92101175808704836872007-02-11T09:49:00.000+00:002007-02-11T09:49:00.000+00:00Hmmm -- så veldig godt (og selvfølgelig husgudinne...Hmmm -- så veldig godt (og selvfølgelig husgudinneaktig) ut. Tror du det ville funke greit å bytte ut hvit sjokolade med mørk eller melkesjokolade?Anonymousnoreply@blogger.com