tag:blogger.com,1999:blog-16679695.post116695744230322907..comments2024-02-16T22:04:58.430+00:00Comments on Mat for Mons: Brownies og trifleElisabethhttp://www.blogger.com/profile/08194712526711684584noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-16679695.post-80400874255071998892008-07-03T07:39:00.000+01:002008-07-03T07:39:00.000+01:00Mitt beste tips for å holde brunt sukker mykt og b...Mitt beste tips for å holde brunt sukker mykt og brukervennlig er å lukke posen så tett du kan når du har brukt den, og gjerne legge den i en ekstra plastpose som du også lukker godt. Brunt sukker er fuktig, og når det blir utsatt for luft tørker det inn til en steinhard klump.<BR/><BR/>For sukker som allerede har blitt knallhardt har jeg ingen bedre råd enn å bruke rå makt. En hammer er kanskje tingen? ;)Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/08194712526711684584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16679695.post-48932441840765209232008-07-02T19:03:00.000+01:002008-07-02T19:03:00.000+01:00Hei! Ser du bruker brunt sukkert i oppskriften din...Hei! Ser du bruker brunt sukkert i oppskriften din, og lurer på om du har noe tips om hvordan holde det brune sukkeret "friskt" og uten klumper? Min pose har blitt en stor klump!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16679695.post-1166960444135560442006-12-24T11:40:00.000+00:002006-12-24T11:40:00.000+00:00Mmmmmmm ...:-9Mmmmmmm ...<BR/>:-9Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/08194712526711684584noreply@blogger.com