tag:blogger.com,1999:blog-16679695.post114772254559202140..comments2024-02-16T22:04:58.430+00:00Comments on Mat for Mons: VaniljekakeElisabethhttp://www.blogger.com/profile/08194712526711684584noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-16679695.post-1147805821131046452006-05-16T19:57:00.000+01:002006-05-16T19:57:00.000+01:00Takk, takk!Litt usikker på resultatet, måtte sette...Takk, takk!<BR/>Litt usikker på resultatet, måtte sette den inn igjen på grunn av rårand og der står den ennå:)Nabodamahttps://www.blogger.com/profile/00660720011972196917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16679695.post-1147796753353903882006-05-16T17:25:00.000+01:002006-05-16T17:25:00.000+01:00Hei! Da jeg stekte min i går hadde jeg den på nede...Hei! Da jeg stekte min i går hadde jeg den på nederste rille (eller var det nest nederst?). Skal jeg være helt ærlig så slumser jeg i vei på det punktet uten at det ser ut til å påvirke resultatet veldig mye. Så lenge du holder deg i den nedre halvdelen av ovnen burde det gå bra. (For høyt opp og den kan bli i overkant brun på toppen.)<BR/><BR/>Lykke til!Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/08194712526711684584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16679695.post-1147795576000023852006-05-16T17:06:00.000+01:002006-05-16T17:06:00.000+01:00*matformomsleserstårfram*Hvor i ovnen skal denne k...*matformomsleserstårfram*<BR/><BR/>Hvor i ovnen skal denne kaka stå?Nabodamahttps://www.blogger.com/profile/00660720011972196917noreply@blogger.com